CK Rekrea Slovensko Tuzemská dovolená Štúrovo Podhájska Velký Meder Bešeňová Senec Patince Termální koupaliště

Lázně Teplice nad Bečvou - Rozšíření nabídky

23. února 2017

Lázeňský dům Praha se nachází v Lázních Teplice nad Bečvou, v malebném údolí řeky Bečvy v Moravské bráně s vhodným prostředím pro Vaši relaxaci a načerpání nových sil.

Díky unikátnímu přírodními zdroji – minerální vodě bohaté na oxid uhličitý, jsou místem ideálním pro pomoc hlavně srdíčku, cévám i celému organismu. Lázně v současnosti patří mezi špičková kardiorehabilitační centra. Je zde poskytována časná kardiorehabilitace pacientům po kardiochirurgických operacích. Kromě kardiovaskulárních chorob se zde léčí také nemoci onkologické, nemoci z poruch výměny látkové a žláz s vnitřní sekrecí (cukrovka), nemoci pohybového ústrojí či nemoci nervové. Léčí se zde i děti od 1,5 roku. Lázeňský dům Praha prošel v listopadu 2016 kompletní rekonstrukcí.

více viz.: https://dovole­na.ck-rekrea.cz/…ecvou-praha/

Související oblasti

  • Beskydy a severní Morava foto Beskydy a severní Morava - Nejméně dotčené pohoří v Česku, má co nabídnout nejen milovníkům přírody, ale i kultury a historie. Nabízí hory i lesy, kulturní a historické památky a krásnou přírodu, kde můžete prožít aktivní letní či zimní dovolenou.