CK Rekrea Slovensko Tuzemská dovolená Štúrovo Podhájska Velký Meder Bešeňová Senec Patince Termální koupaliště

PENZION VINCENT - Novinka z Jeseníků

31. října 2017

Penzion se nacházejí v oblasti Hrubého Jeseníku, 12 km od Pradědu, v údolí obce Dolní Moravice, která leží v nadmořské výšce 600 m.n.m. Penzion Vincent byl zcela zrekonstruován a uveden do provozu v roce 2011.

Penzion Vincent je se svým zázemím a výhodnou polohou určen k celoročnímu využití pro jednotlivce, páry, rodiny s dětmi i pro větší skupiny osob a firemní akce. Rodiny s dětmi mohou bezplatně využít možnost zapůjčení dětské cestovní postýlky a dětské jídelní židličky. Dva apartmány typu 2 + kk mají svůj vlastní vstup přímo z parkoviště. Všechny apartmány jsou nekuřácké! Pro ubytované hosty je v areálu penzionu k dispozici venkovní posezení s možností grilování, otevřené ohniště, pískoviště pro děti, houpačky, venkovní trampolína se záchytnou sítí, úschovna kol či lyží a vlastní oplocené parkoviště. V letních měsících je možnost využívat bezplatně nedaleké obecní hřiště na tenis a volejbal.

více viz. https://dovole­na.ck-rekrea.cz/…ion-vincent/

Související oblasti

  • Jeseníky foto Jeseníky - Čistý a svěží vzduch, atraktivní horský terén, množství nádherných vodopádů, průzračné bystřiny, krásný pohled na horské masívy, skvělé lyžařské podmínky a možnost lázeňství – tak by se daly charakterizovat Jeseníky.