CK Rekrea Slovensko Tuzemská dovolená Štúrovo Podhájska Velký Meder Bešeňová Senec Patince Termální koupaliště

Televizní vysílač Ještěd

(Rozhledna a vyhlídková věž v oblasti Jizerské hory)

Ve výšce 1012 m.n.m. se nachází nejatraktivnější bod Liberecka, zajímavá stavba Ještěd, kde se můžete těšit z nádherné vyhlídky.

Ještěd

Restaurační a hotelové zařízení na vrcholu hory Ještěd je unikátním stavebním dílem. Realizováno bylo v druhé polovině 60. let podle projektu architekta K. Hubáčka, který za něj obdržel Perretovu cenu Mezinárodní unie architektů. Celková koncepce řešení interiérů je navržena tak, aby vyhovovala jak běžným návštěvníkům-turistům, tak náročnějším hostům. V budově se nachází hotel s restaurací a zároveň slouží jako televizní vysílač. Návštěvníci se mohou kochat výhledem z přirozené vyhlídkové terasy před objektem a pokud navštívíte hotel či restauraci, můžete si užít výhled z větší výšky.

Více informací: www.jested.cz

Ubytování

PENZION STAR foto

PENZION STAR

Máchovo jezero  (10 km)

Rodinný penzion Star se nachází v Doksech u Máchova jezera jen 15 minut chůze od hlavní pláže a 10 minut od pláže Klůček.

1 noc od 895 Kč

 

HOTEL BEZDĚZ foto

HOTEL BEZDĚZ

Máchovo jezero  (13 km)

Hotel Bezděz se nachází necelých 80 km od Prahy v nadmořské výšce 270 m, ve Starých Splavech a leží prakticky přímo na břehu Máchova je...

1 noc od 1 565 Kč

 

REZIDENCE FAMI foto

REZIDENCE FAMI

Máchovo jezero  (13 km)

Rezidence Fami se nachází v klidné části lázeňského městečka Staré Splavy cca 300 m od pláže / aquaparku Máchova jezera.

1 noc od 765 Kč