CK Rekrea Slovensko Tuzemská dovolená Štúrovo Podhájska Velký Meder Bešeňová Senec Patince Termální koupaliště

Nová ubytování v naší nabídce

10. dubna 2015

Rozšířili jsme nabídku o nová ubytovací zařízení.

HOTEL PRADĚD
Hotel Praděd je ideálním místem pro odpočinek, relaxaci či sportovní vyžití nebo zábavu. Součástí hotelu je např. restaurace, bar, wellness centrum (bazén s protiproudem, finská sauna, bylinná parní sauna, ochlazovací bazén a vířivka.

HOTEL SLUNNÝ DVŮR
Hotel Slunný Dvůr se nachází v Lázních Jeseník. Svým hostům nabízí nádherný výhled na CHKO Jeseníky, klid, krásné procházky po horách, hotelové wellness a díky blízkosti léčebných lázní nabízí i zasloužený odpočinek.

HOTEL BOBYCENTRUM
Hotel Bobycentrum se nachází nedaleko centra Brna v blízkosti parku Lužánky a vily Tugendhat. Z hotelu je velmi dobře dostupné brněnské výstaviště BVV, historické centrum nebo brněnský okruh, který každým rokem pořádá závody Moto GP.

WELLNESS HOTEL HORIZONT
Wellness hotel Horizont se nachází v NP parku Šumava uprostřed lesů na horské louce a je skvělým místem pro hosty, kteří vyhledávají klidné místo a milují přírodu. Hotel nabízí širokou nabídku regeneračních a rehabilitačních služeb ve wellness centru

HOTEL ŠPIČÁK
Hotel Špičák se nachází v CHKO Šumava a je přímo ideálním místem pro rehabilitační pobyty, zimní i letní turistiku. Pro hosty je zde k dispozici restaurace, denní bar, letní terasa, sauna, posilovna, solárium, venkovní dětské hřiště a dětská herna.

APARTMÁNY LIPNO
Apartmány Lipno jsou umístěny v klidné lokalitě nedaleko vodní nádrže Lipno. V blízkosti ubytovacího zařízení se nachází cyklostezka vhodná na výlety na kolech nebo na in-line bruslích, písečná pláž.