CK Rekrea Slovensko Tuzemská dovolená Štúrovo Podhájska Velký Meder Bešeňová Senec Patince Termální koupaliště

Luhačovice — lázně pro léčení onemocnění dýchacích cest, poruchami látkové výměny, pacientů s potížemi zažívacího traktu, trpících obezitou a onemocněním pohybového aparátu. Vyberte si jeden z léčebných domů.

Všechny ceny a objednávka

Programy pobytů zahrnují osvědčené lázeňské procedůry s využitím zdejších unikátních přírodních léčivých vod v kombinaci s moderními léčivými a rehabilitačními metodami. Léčebné procedury jsou rozděleny na velké a malé. Podle zdravotního stavu a intenzity zátěže pro organizmus je doporučována 1 velká procedura (např. koupel v přírodní uhličité vodě) a 2 malé procedury (např. inhalace a léčebný tělocvik). Procedury nejsou poskytovány v neděli.

Nově zrekonstruovaný lázeňský penzion byl vystavěn v roce 1928, v roce 2003 byl zrekonstruován na stylový penzion ***. Penzion je situován v klidné části města, v blízkosti kostela, 10min. pěší chůze od autobusového a vlakového nádraží. Stravování je ve Společenském domě (cca 500 m). Procedury se zajišťují v Centrálních lázních a Inhalatoriu (cca 300 – 800 m).

Ke sportovní nabídce patří – tenis, minigolf, kuželky, sauna, fitness centra, squash, golf (cca 30 km od Luhačovic), cyklistika, koupání (venkovní koupaliště i krytý bazén), turistika (procházky i náročnější túry po udržovaných a dobře značených turistických stezkách), koně, rybolov.
V okolí lázní Luhačovice můžeme navštívit několik hradů a zámků – Buchlov (cca 48 km od Luhačovic), Buchlovice, Kroměříž, Lešná. Na Dolňácké slavnosti spojené s jízdou králů se můžeme vydat do Hluku u Vlčnova. K památkám Velkomoravské říše patří Staré Město a Velehrad. V Pozlovicích se nachází pozdněgotický kostel Sv. Martina a je tu i velké rekreační středisko u přehrady na řece Olšava. Bývalé královské město Uherský Brod je krásně zrekonstruováno. Vizovice s jejich slivovicovou historií připomíná muzeum přímo v lihovaru a každoroční slavnost Trnkobraní. Ve Zlíně, který je spojen s firmou Baťa, je obuvnické muzeum, ale i filmové ateliéry.

Ubytování

Všechny pokoje jsou moderně zařízeny, mají vlastní sociální příslušenství se sprchou a toaletou, na pokojích je TV a rádio.

Stravování

V ceně pobytu polopenze. Stravování je ve Společenském domě (cca 500 m).

Příplatky

Rekreační poplatek 50 Kč / osoba a den, platba na místě. Parkování u penzionu za poplatek.

Oblast

  • Jižní Morava foto Jižní Morava - Nejteplejší a nejúrodnější oblast u nás, kde si na své přijdou ja...

Obec

  • Luhačovice foto Luhačovice - Malé lázeňské městečko na jihovýchodě Moravy, které láká k návštěvám...

Nej atrakce v okolí

Další atrakce v okolí

Pořádající cestovní kancelář:
DCK Rekrea Ostrava s.r.o.
IČ: 25379178

Podobní ubytovatelé

Všechny hotely na Jižní Moravě