CK Rekrea Slovensko Tuzemská dovolená Štúrovo Podhájska Velký Meder Bešeňová Senec Patince Termální koupaliště

Parkhotel Harrachov se nachází asi 1,5 km od centra města Harrachov v klidné části zvané Rýžoviště. Je ideální volbou rodinné dovolené v zimě i v létě.

Všechny ceny a objednávka

Příjemný personál, rodinné prostředí a wellness, vám pomůže se odreagovat od všedních denních starostí. Harrachov je malebné horské městečko, ležící u hranic s Polskem, ve výšce cca 700 m nad mořem. Hlavními atrakcemi jsou Mumlavský vodopád a mamutí můstek. Harrachov je známý i svou sklárnou Novosad a syn, nejstarší funkční sklárnou v Čechách. Harrachov je největším sportovním a rekreačním centrem západní části Krkonoš. V letních měsících je možné využít četných turistických tras, v zimě jsou na dosah běžecké tratě i sjezdovky.
Relaxovat můžete ve wellness centru, ve kterém se nachází finská sauna pro 7 osoba a infra sauna pro 3 osoby. Na místě si můžete také zakoupit masáže.
V hotelu se nachází restaurace, denní bar, lobby bar, letní terasa, dětský koutek. Herna s kulečníkem, stolním fotbalem, hokejovým automatem, herními automaty a simulátory, stolním tenisem a společenské hry.

Hodnocení klientů: 9,2 z 10 ★★★★★★★★★☆

Radka hodnotí za pár ve středním věku pobyt v únoru 2019 ★★★★★★★☆☆☆

Klady:
Přívětivost a ochota "některého" personálu, polopenze formou bufetu ráno i večer - opravdu dostatek jídla a poměrně velký výběr, výhled z oken na protější sjezdovky Harrachov Rýžoviště

Zápory:
Stav hotelu - je tam čisto a vybavení je OK, ale na budově je vidět, co už pamatuje. Dále večerní posezení - 30 míst v lobybaru na 100 hostů opravdu nestačí a v "jídelně" se po večeři sedět nedá. Pokud nechci jít spát a nechce se mi ven, nemám večer v hotelu moc možností a to je škoda. Hosté jsou ochotni si za útratu zaplatit, ale nemají kde ji udělat.

Helena hodnotí za rodinu s většími dětmi pobyt v lednu 2019 ★★★★★★★★★★

Klady:
naprostá spokojenost, strava, ubytování, možnost zábavy vše výborné

Zápory:
vybavila bych hotel hrably na sníh na půjčení, chápu, že bych měla mít vlastní, ale Pražákovi to před odjezdem nedojde :-)

Další hodnocení našich klientů

Ubytování

Ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV/SAT a připojením k internetu přes Wi-Fi. V některých dvoulůžkových a čtyřlůžkových pokojích se nachází balkon s výhledem na hory. Budova s pěti patry je rozdělena na 2 části, v části A je výtah a v části B není výtah.

Stravování

V ceně pobytu snídaně formou bufetu.
Možnost dokoupení večeří formou bufetu nebo formou 3 chodového menu dle sezóny a obsazenosti hotelu, včetně neomezené konzumace vybraných nápojů (pivo, víno, nealko).

Slevy

Dítě do 3 let bez nároku na lůžko se snídaní zdarma. Dětská postýlka pro děti do 3 let zdarma.

Příplatky

Pobyt se psem 400 Kč/den, platba na místě. Parkování 100 Kč / auto a noc.
Rekreační poplatek 30 Kč / osoba a noc, platba na místě.
Příplatek za jednolůžkový pokoj cena na vyžádání.
Vánoční večeře 570 Kč / osoba a pobyt, dítě 3–12 let 340 Kč / dítě a pobyt.
Silvestrovská večeře + program 800 Kč / osoba a pobyt, dítě 3–12 let 450 Kč / dítě a pobyt.

Oblast

  • Krkonoše foto Krkonoše - Krkonoše jsou hory mnoha českých nej - jsou nejvyšší, nejnavštěvovaněj...

Obec

  • Harrachov foto Harrachov - Známé centrum turistiky a zimních sportů s množstvím turistických a cy...

Nej atrakce v okolí

Další atrakce v okolí

Pořádající cestovní kancelář:
DCK Rekrea Ostrava s.r.o.
IČ: 25379178

Podobní ubytovatelé

  • WELLNESS HOTEL SVORNOST WELLNESS HOTEL SVORNOST, Harrachov - Hotel se nachází uprostřed malebné přírody Krkonoš, pouhých 5 minut chůze od centra města Harrachov, známého střediska zimních i letníc...

Všechny hotely v Krkonoších