CK Rekrea Slovensko Tuzemská dovolená Štúrovo Podhájska Velký Meder Bešeňová Senec Patince Termální koupaliště

Pobyty s podporou 4 000 Kč v Mariánských Lázních.

Hotel Stoh se nachází v malebném lyžařském a turistickém středisku Špindlerův Mlýn, který je považován za perlu Krkonoš.

Všechny ceny a objednávka

Tento hotel je situován v hezkém údolí Sv. Petra s výhledem na Kozí hřbety a sjezdovou trať Stoh. Je ideálním místem pro pěší turistiku a cyklotúry, pořádání outdoorových firemních akcí i rodinných oslav.
Kromě komfortního ubytování se na Vás těší také příjemný personál, výborná a pestrá kuchyně, stylová restaurace, lobby bar s příjemným posezením venku či fitness.
Špindlerův Mlýn nabízí celoročně mnoho sportovních aktivit jako lanové centrum, slaňování, přemostění, bobovou dráhu, sáňkařskou dráhu v zimě, tenis, squash, minigolf, bowling, rybolov, paragliding, bazény a wellness centra. Samozřejmostí jsou půjčovny horských kol, koloběžek, čtyřkolek, lyží a snowboardů. Dále hotel nabízí pro své hosty zdarma vstup do fitness, masáže, Wi-Fi v celém hotelu a parkování zdarma

Ubytování

Ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV/SAT, fénem a připojením na internet přes Wi-Fi. Dva dvoulůžkové pokoje jsou s balkonem.

Stravování

V ceně pobytu je snídaně nebo polopenze dle druhu pobytu. Snídaně a večeře jsou podávány formou bohatého rautu. V případě nižší obsazenosti hotelu do max. 15 osob jsou večeře podávány formou servírovaného menu.

Slevy

Děti do 2 let bez nároku na lůžko a stravu ZDARMA.

Příplatky

Dětská postýlka s lůžkovinami 150 Kč / pobyt, platba na místě. Pobyt se psem 280 Kč / den, platba na místě (nutná rezervace předem). Vánoční menu 950 Kč / osoba a pobyt, děti do 12 let 665 Kč / dítě a pobyt. Silvestrovské menu 1 600 Kč / osoba a pobyt, děti do 12 let 1 120 Kč / dítě a pobyt. Rekreační poplatek 30 Kč/osoba a den, platba na místě.

Oblast

  • Krkonoše foto Krkonoše - Krkonoše jsou hory mnoha českých nej - jsou nejvyšší, nejnavštěvovaněj...

Obec

  • Špindlerův Mlýn foto Špindlerův Mlýn - Horské město patří mezi nejvýznamnější lyžařská střediska a j...

Nej atrakce v okolí

Další atrakce v okolí

Pořádající cestovní kancelář:
DCK Rekrea Ostrava s.r.o.
IČ: 25379178

Podobní ubytovatelé

  • PINIA HOTEL & RESORT PINIA HOTEL & RESORT, Špindlerův Mlýn - Hotel se nachází v prostředí Krkonošského národního parku u Labské přehrady, která je nejvýše položenou přehradou na Labi, v nadmořské ...
  • PARKHOTEL HARRACHOV PARKHOTEL HARRACHOV , Harrachov - Parkhotel Harrachov se nachází asi 1,5 km od centra města Harrachov v klidné části zvané Rýžoviště. Je ideální volbou rodinné dovolené ...

Všechny hotely v Krkonoších