CK Rekrea Slovensko Tuzemská dovolená Štúrovo Podhájska Velký Meder Bešeňová Senec Patince Termální koupaliště

Navštivte Spa & Hotel Club Hotel Imperial v Karlových Varech. Odpočinete si při masážích, koupelích nebo při plavání v bazénu. Neváhejte s rezervací!

Všechny ceny a objednávka

Impozantní stavba hotelu, citlivě zasazená do přírodního rámce Karlových Varů a odpovídající nejnáročnějším požadavkům na lázeňskou architekturu zaměřenou na umělecké detaily a všestranný komfort, byla slavnostně uvedena do provozu 18. června 1912. Náročnější kopcovitý terén kolem Imperialu si ale v době jeho vzniku žádal modernější způsob přepravy hostů než koňskými hotelovými omnibusy. Díky vlivu lorda Westburryho se podařilo prosadit stavbu dvou lanových drah, které realizoval spolu s výstavbou silnice již jmenovaný Alfred Schwalb. Aby nemusel skupovat další pozemky a asanovat řadu domů, naplánoval lanovku celou v tunelu. Městská rada projekt podpořila, protože nenarušoval vzhled romantického návrší nedaleko Vřídla.

Hodnocení klientů: 9,6 z 10 ★★★★★★★★★★

Stanislava hodnotí za starší pár pobyt v červenci 2021 ★★★★★★★★★★

Klady:
Bylo to super.

Zápory:
Jediný co nám chybělo,že se nikde nehrálo a netančilo,ale taková je niní doba.

Zdeněk hodnotí za pár ve středním věku pobyt v červenci 2021 ★★★★★★★★☆☆

Klady:
Výborné lázeńské procedury, výborný úklid pokojů a výborné stravování. To vše bylo ve velkém plusu. Ale nejméně 3 body dolů za nevhodné chování recepčních.

Zápory:
Jako mínus - velice nevhodné a arogantní jednání na recepci. Potřebovali by poučit - jak se mají chovat k zákazníkům !!!

Další hodnocení našich klientů

Ubytování

V jednolůžkových pokojích typu Superior s vlastním sociálním zařízením, koupelna je vybavena vanou, umyvadlem, dále fénem a kosmetickým zrcátkem. V pokoji je vám k dispozici telefon s přímou volbou, a bezplatné připojení k internetu. Pro drobné občerstvení slouží minibar. Své doklady, hotovost i cennosti můžete uschovat v bezpečnostní schránce. Během pobytu jsou vám k dispozici základní hygienické potřeby Carl´s, hotelové ručníky a osušky, župan a pantofle.
Ve dvoulůžkových pokojích Superior s možností 1 přistýlky, s vlastním sociálním zařízením, koupelna je vybavena vanou, umyvadlem, dále fénem a kosmetickým zrcátkem. V pokoji je vám k dispozici telefon s přímou volbou, a bezplatné připojení k internetu. Pro drobné občerstvení slouží minibar. Své doklady, hotovost i cennosti můžete uschovat v bezpečnostní schránce. Během pobytu jsou vám k dispozici základní hygienické potřeby Carl´s, hotelové ručníky a osušky, župan a pantofle.
Ve dvoulůžkových pokojích Superior Plus s možností 1 přistýlky pokoje jsou s výhledem na město, nabízí velké množství prostoru a pohodlí. Jako dárek na pokoji naleznete při příjezdu lahev minerální vody. V pokoji najdete mimo telefonu s přímou volbou také minibar, bezpečnostní schránku a bezplatné připojení k internetu. Koupelna je vybavena umyvadlem, vanou, kosmetickým zrcátkem a fénem. Během pobytu jsou vám k dispozici hygienické potřeby Carl´s, hotelové ručníky a osušky, župan a pantofle.

Stravování

V ceně pobytu snídaně nebo polopenze dle druhu pobytu. Možnost dokoupení obědů.

Slevy

SLEVA 5% za včasný nákup 60 a více dní předem, platí pro všechny pobyty. V případě zrušení pro pobyt platí běžné storno.
SLEVA 10% za včasný nákup 21 a více dní předem, platí pro všechny pobyty, pobyt musí být při rezervaci celý zaplacen. V případě zrušení pro pobyt platí 100% storno.

Příplatky

Rekreační poplatek 50 Kč / osoba a noc, platba na místě.
Pobyt se psem 30 EUR / noc, platba na místě.
Parkování 20 EUR / auto a noc, platba na místě.

Oblast

  • Západní Čechy foto Západní Čechy - Západní Čechy jsou známé především lázeňským trojúhelníkem: Kar...

Obec

  • Karlovy Vary foto Karlovy Vary - Město, ve kterém vyvěrá více jak 60 teplých pramenů, z nichž je 12 ...

Nej atrakce v okolí

Další atrakce v okolí

Pořádající cestovní kancelář:
DCK Rekrea Ostrava s.r.o.
IČ: 25379178

Podobní ubytovatelé

  • HOTEL KRIVÁŇ HOTEL KRIVÁŇ, Karlovy Vary - Lázně Bohemia se nacházejí v Sadové ulici, v jedné z nejkrásnějších karlovarských tříd, která leží v těsné blízkosti světoznámých kolon...
  • HOTEL SLOVAN HOTEL SLOVAN, Karlovy Vary - Lázně Bohemia se nacházejí v Sadové ulici, v jedné z nejkrásnějších karlovarských tříd, která leží v těsné blízkosti světoznámých kolon...
  • HOTEL CONCORDIA HOTEL CONCORDIA, Karlovy Vary - Sanatoria společnosti Bohemia – lázně se nacházejí v Sadové ulici, v jedné z nejkrásnějších karlovarských tříd, která leží v těsné blíz...

Všechny hotely v Západních Čechách