CK Rekrea Slovensko Tuzemská dovolená Štúrovo Podhájska Velký Meder Bešeňová Senec Patince Termální koupaliště

Čtyřhvězdičkový hotel Malta se nachází v samotném lázeňském centru Karlových Varů. Nabízí komfortní ubytování, rodinnou atmosféru a kvalitní odbornou léčebnou péči po celý rok. Hotel prošel kompletní rekonstrukcí a byl znovu otevřen v roce 2012.

Všechny ceny a objednávka

Nadchne Vás moderní styl a praktické zařízení, které Vám zpříjemní i dlouhodobý pobyt v hotelu.
Karlovy Vary jsou největším a nejznámějším lázeňským městem u nás. Již od svého založení císařem a králem Karlem IV. v roce 1358 se sem sjíždějí lidé, aby načerpali sílu a utužili své zdraví. Díky svým minerálním pramenům se specializují na léčbu trávicího traktu a poruch výměny látkové. Ostatní léčebné procedury přispívají ke zlepšení pohybových obtíží nebo léčbě zubních onemocnění (paradontóza). Hotely Růže a Malta nabízejí následující procedury podporující léčbu žaludku, slinivky břišní, střev a žlučníku. Některé procedury uvolňují bolesti kloubů a páteře, či zmírňují dýchací obtíže. Můžete si vybrat procedury, jako třeba perličková koupel, vířivá koupel, suchá uhličitá koupel, reflexní masáž, parafango, inhalace, elektroléčba, ultrazvuk, magnetoterapie, oxygenoterapie, klasická masáž, lymfatická masáž (přístrojová), reflexní masáž nohou, biolampa, přísadová vana, podvodní masáž, parafín na ruce, detoxikační vanička, baňkování, masáž hlavy, skotský střik, sedací vířivá vana na nohy, kneippova kúra.

Hodnocení klientů: 9,3 z 10 ★★★★★★★★★☆

Yana hodnotí za větší skupinu pobyt v červenci 2020 ★★★★★★★★★☆

Klady:
Vstřícnost personálu, čistota na pokoji

Zápory:

Jiřina hodnotí za starší pár pobyt v srpnu 2020 ★★★★★★★★★☆

Klady:
Byli jsme spokojeni s ubytováním, procedury odpovídaly našim potřebám, jejich organizace i přístup zdravotníků byly na velmi dobré úrovni. Stravování bylo rovněž bez problémů, jídlo bylo chutné a v dostatečném množství. Využili jsme v maximální možné míře nabídky dle "Karlovarské karty", celkově jsme byli s pobytem spokojeni.

Zápory:
Nemáme připomínky

Další hodnocení našich klientů

Ubytování

V jednolůžkových až třílůžkových pokojích standard s vlastním sociálním zařízením s koupelnou se sprchovým koutem nebo vanou, LCD TV, minibarem, trezorem, telefonem, fénem a připojením k internetu přes Wi-Fi.

Stravování

V ceně pobytu snídaně, polopenze nebo plná penze dle druhu pobytu. Možnost dokoupení večeří 285 Kč / osoba a večeře (k rekreačnímu pobytu). Snídaně formou bufetu. Večeře se podávají formou bufetu nebo 4chodového menu dle obsazenosti. Restaurace se nachází ve Spa hotelu Růže 15 m od hotelu Malta.

Slevy

Dítě do 2 let bez nároku na lůžko a služby zdarma.

Příplatky

Rekreační poplatek 50 Kč / osoba a den, platba na místě. Pobyt se psem 250 Kč / den, platba na místě. Dětská postýlka 100 Kč / den. Parkování u hotelu 290 Kč / den, platba na místě.

Oblast

  • Západní Čechy foto Západní Čechy - Západní Čechy jsou známé především lázeňským trojúhelníkem: Kar...

Obec

  • Karlovy Vary foto Karlovy Vary - Město, ve kterém vyvěrá více jak 60 teplých pramenů, z nichž je 12 ...

Nej atrakce v okolí

Další atrakce v okolí

Pořádající cestovní kancelář:
DCK Rekrea Ostrava s.r.o.
IČ: 25379178

Podobní ubytovatelé

  • HOTEL KRIVÁŇ HOTEL KRIVÁŇ, Karlovy Vary - Lázně Bohemia se nacházejí v Sadové ulici, v jedné z nejkrásnějších karlovarských tříd, která leží v těsné blízkosti světoznámých kolon...
  • HOTEL SLOVAN HOTEL SLOVAN, Karlovy Vary - Lázně Bohemia se nacházejí v Sadové ulici, v jedné z nejkrásnějších karlovarských tříd, která leží v těsné blízkosti světoznámých kolon...
  • HOTEL CONCORDIA HOTEL CONCORDIA, Karlovy Vary - Sanatoria společnosti Bohemia – lázně se nacházejí v Sadové ulici, v jedné z nejkrásnějších karlovarských tříd, která leží v těsné blíz...

Všechny hotely v Západních Čechách