CK Rekrea Slovensko Tuzemská dovolená Štúrovo Podhájska Velký Meder Bešeňová Senec Patince Termální koupaliště

Hotel se nachází na kraji lesa pár kroků od kolonády. Na místě, kde můžete hodit všechny starosti za hlavu. Věříme, že díky přátelskému přístupu a útulnému prostředí, prožijete v hotelu příjemný čas.

Všechny ceny a objednávka

Uvolněte tělo i mysl a načerpejte novou energii. Oddejte se léčivým účinkům přírodních zdrojů z Mariánských Lázní. Dejte si pár kol saunování, ponořte se do koupele s blahodárnými příměsi nebo si naordinujte některou z masáží. Způsobů, jak si dopřát pár chvilek pro sebe, mají spoustu.
Využijte Spa & Wellness s finskou saunou, infrasaunou, dopřejte si relaxační masáže, wellness masáže, speciální masáže, koupele a zábaly.
V hotelu se nachází restaurace, kde vám přichytají to nejlepší z moderní české a italské kuchyně. V hotelu můžete také ochutnat to nejlepší víno z vinic Lombardie, Jižního Tyrolska, nebo Dolní Moravy. Za výběrem stojí znalec a špičkový someliér pan Jiří Markuzzi.
Projděte se po kolonádě, vyrazte na lesní stezku po zdejších pramenech, zahrajte si golf nebo se vydejte za kulturou. Možností, jak v Mariánkách trávit čas aktivně, je spousta.

Hodnocení klientů: 9,5 z 10 ★★★★★★★★★★

Miloslava hodnotí za větší skupinu pobyt v srpnu 2021 ★★★★★★★★★★

Klady:
prijemne prostredi,milý personal a výborné,chutné jídlo

Zápory:
nemám připomínky

Jiří hodnotí za starší pár pobyt v prosinci 2021 ★★★★★★★★★☆

Klady:
Klid,vynikajicí strava a vstřícní členové recepce.

Zápory:
Lidštější přístup starší ,,sestry " na rehabilitacích.

Další hodnocení našich klientů

Ubytování

Dvoulůžkový pokoj Classic, pokoj o velikosti od 23 do 25 metrů čtverečních. Skládá se z ložnice, koupelny a předsíně s velkou šatní skříní. Pokoj je vybaven sprchovým koutem, fénem, trezorem, minibarem, TV, připojením k internetu přes Wi-Fi, froté ručníky, župany a přezůvkami.
Dvoulůžkový Junior Suite, suite o velikosti od 26 do 31 metrů čtverečních. Skládá se z ložnice, koupelny a předsíně s velkou šatní skříní. Pokoj je vybaven vanou nebo sprchovým koutem, fénem, trezorem, minibarem, TV, připojením k internetu přes Wi-Fi, froté ručníky, župany a přezůvkami.
Dvoulůžkový Junior Suite s balkonem, suite o velikosti od 26 do 34 metrů čtverečních. Skládá se z ložnice, koupelny a předsíně s velkou šatní skříní a balkonu. Pokoj je vybaven sprchovým koutem, fénem, trezorem, minibarem, TV, připojením k internetu přes Wi-Fi, froté ručníky, župany a přezůvkami.
Jednolůžkový pokoj Classic, pokoj o velikosti od 14 do 18 metrů čtverečních. Skládá se z ložnice, koupelny a předsíně s velkou šatní skříní. Pokoj je vybaven sprchovým koutem, fénem, trezorem, minibarem, TV, připojením k internetu přes Wi-Fi, froté ručníky, župany a přezůvkami.

Stravování

V ceně pobytu polopenze (snídaně formou bufetu, večeře formou servírovaného 3-chodového menu dle vlastního výběru z hotelové nabídky a salátový bufet). Snack formou 1-chodového malého menu a salátový bufet. Možnost dokoupení obědů formou servírovaného 3-chodového menu dle vlastního výběru z hotelové nabídky a salátový bufet.

Slevy

Při pobytu na 7 a více nocí 2 vstupy do bazénu v hotelu Svoboda zdarma (vzdálený cca 50 m). U bazénu v hotelu Svoboda je vířivka a parní sauna také k dispozici zdarma.
Při pobytu na 2–6 noci možnost zakoupení zvýhodněného vstupu na 90 minut do bazénu.

Příplatky

Rekreační poplatek 50 Kč / osoba a noc, platba na místě.
Parkování 100 Kč / den, platba na místě. Parkování před hotelem.
Neobsazené lůžko ve dvoulůžkovém pokoji Classic 1 071 Kč / noc.
Pobyt není možný se psem.

Oblast

  • Západní Čechy foto Západní Čechy - Západní Čechy jsou známé především lázeňským trojúhelníkem: Kar...

Obec

Nej atrakce v okolí

Další atrakce v okolí

Pořádající cestovní kancelář:
DCK Rekrea Ostrava s.r.o.
IČ: 25379178

Podobní ubytovatelé

Všechny hotely v Západních Čechách