CK Rekrea Slovensko Tuzemská dovolená Štúrovo Podhájska Velký Meder Bešeňová Senec Patince Termální koupaliště

Astoria Hotel & Medical Spa má v Karlových Varech zcela unikátní polohu. Nachází se v historickém centru lázeňského území přímo naproti Mlýnské kolonádě s léčivými minerálními prameny.

Všechny ceny a objednávka

Hotel disponuje pokoji v pěti budovách propojených v komplex Astoria a 300 metrů vzdálené depandance Art Deco WOLKER. Všechny budovy se nacházejí v městské památkové zóně, Art Deco WOLKER je navíc nemovitou kulturní památkou.
V dubnu 2021 byla dokončena rekonstrukce Wellness centra. K dispozici je nový bazén s protiproudem, masážními tryskami, masážní lavicí a podlahovou perličkovou masáží, 3 sauny (finská, parní, aroma), 3 zážitkové sprchy, kneippův chodník a 3 odpočívárny.
Máme pro Vás připraveny wellness programy, které vám pomohou vrátit se do tělesné i duševní rovnováhy. Naše wellness programy přinášejí zdraví, odpočinek a krásu. Zároveň jsou důležité pro prevenci různých civilizačních chorob. Nastartují pitný, stravovací i pohybový režim, tradiční karlovarské koupele, ve spojení například s aromatickou masáží, jsou výbornou relaxací.
Karlovarská minerální voda pro pitnou léčbu vyvěrá prameny, které se liší teplotou (30 °C až 72 ˚C) a množstvím plynného kysličníku uhličitého. Karlovarské prameny obsahují 47 prvků potřebných pro organismus – mají příznivé účinky na zažívací trakt, látkovou výměnu, na celkové zlepšení zdravotní kondice a zvýšení imunity vůči vlivu genetické a civilizační zátěže.

Hodnocení klientů: 8,8 z 10 ★★★★★★★★★☆

Pavlína hodnotí za rodinu s většími dětmi pobyt v červnu 2022 ★★★★★★★★★★

Klady:
poloha hotelu, bazén a wellness v hotelu, bohatý výběr jídel

Zápory:
nic

Šárka hodnotí za sebe pobyt v říjnu 2021 ★★★★★★★★☆☆

Klady:
Ubytování ,wellnes ,procedury a výborná strava.

Zápory:
Jen přístup sestry na příjmu pacientů k procedurám.

Další hodnocení našich klientů

Ubytování

Dvoulůžkový pokoj Comfort: minimálně 18 m², dvě samostatná lůžka o rozměrech 90×200 cm umístěná u sebe nebo odděleně (twin), bezplatné Wi-Fi připojení, LED TV, chladnička, telefon, rádio, koupelna se sprchou či vanou a toaletou, trezor přímo v pokoji nebo případně v recepci hotelu.
Dvoulůžkový pokoj Comfort Plus: minimálně 18 m², dvě samostatná lůžka o rozměrech 90×200 cm umístěná u sebe nebo odděleně (twin), bezplatné Wi-Fi připojení, LED TV, chladnička, telefon, rádio, koupelna se sprchou či vanou a toaletou, trezor přímo v pokoji nebo případně v recepci hotelu. Pokoje mají výhled na Mlýnskou kolonádu.
Jednolůžkový pokoj Comfort: minimálně 14 m², jedno samostatné lůžko o rozměrech 90×200 cm, bezplatné Wi-Fi připojení, LED TV, chladnička, telefon, rádio, koupelna se sprchou či vanou a toaletou, trezor přímo v pokoji nebo případně v recepci hotelu.
Jednolůžkový pokoj Comfort Plus: minimálně 14 m², jedno samostatné lůžko o rozměrech 90×200 cm, bezplatné Wi-Fi připojení, LED TV, chladnička, telefon, rádio, koupelna se sprchou či vanou a toaletou, trezor přímo v pokoji nebo případně v recepci hotelu. Pokoje mají výhled na Mlýnskou kolonádu.

Stravování

V ceně pobytu snídaně nebo polopenze dle druhu pobytu (snídaně i večeře jsou připraveny formou bohatého teplého a studeného bufetu).

Slevy

Dítě do 3 let bez nároku na lůžko a procedury zdarma.

Příplatky

Rekreační poplatek 50 Kč / osoba a noc, platba na místě.

Oblast

  • Západní Čechy foto Západní Čechy - Západní Čechy jsou známé především lázeňským trojúhelníkem: Kar...

Obec

  • Karlovy Vary foto Karlovy Vary - Město, ve kterém vyvěrá více jak 60 teplých pramenů, z nichž je 12 ...

Nej atrakce v okolí

Další atrakce v okolí

Pořádající cestovní kancelář:
DCK Rekrea Ostrava s.r.o.
IČ: 25379178

Podobní ubytovatelé

  • HOTEL KRIVÁŇ HOTEL KRIVÁŇ, Karlovy Vary - Lázně Bohemia se nacházejí v Sadové ulici, v jedné z nejkrásnějších karlovarských tříd, která leží v těsné blízkosti světoznámých kolon...
  • HOTEL SLOVAN HOTEL SLOVAN, Karlovy Vary - Lázně Bohemia se nacházejí v Sadové ulici, v jedné z nejkrásnějších karlovarských tříd, která leží v těsné blízkosti světoznámých kolon...
  • HOTEL CONCORDIA HOTEL CONCORDIA, Karlovy Vary - Sanatoria společnosti Bohemia – lázně se nacházejí v Sadové ulici, v jedné z nejkrásnějších karlovarských tříd, která leží v těsné blíz...

Všechny hotely v Západních Čechách