CK Rekrea Slovensko Tuzemská dovolená Štúrovo Podhájska Velký Meder Bešeňová Senec Patince Termální koupaliště

Pokud se ve Františkových Lázních budete procházet v centru lázeňské zóny, po nejkrásnější ulici ve městě, kterou je Národní třída, jistě nepřehlédnete v její polovině lázeňský hotel Goethe.

Všechny ceny a objednávka

Nahlédněte do vstupní haly s recepcí a příjemným posezením a během chvíle se tu budete cítit jako doma. Hotel nabízí různé typy pobytů osvědčené dlouholetou tradicí za výhodné ceny. Některé z útulných pokojů vám umožní nádherný pohled na celou promenádu. V případě, že dostanete chuť na něco sladkého nebo dobrého, můžete si zaskočit vedle do kavárny „Markétka” nebo restaurace „U Fausta”.
V hotelu je léčebné oddělení a lékař, hotel má přímé propojení s lázeňským hotelem Savoy (léčebné oddělení, kavárna), internetový koutek, denní tisk, knihovna, fitness koutek, půjčovna jízdních kol a nordic walking holí, praní a žehlení prádla, nabídka kulturních a výletních programů.
Léčí se zde nemoci srdce, krevního oběhu, onemocnění pohybového ústrojí, gynekologických nemocí včetně neplodnosti a následné onkologické péče, v nabídce máme také velmi oblíbené wellness pobyty.

Hodnocení klientů: 9 z 10 ★★★★★★★★★☆

Alena hodnotí za sebe pobyt v dubnu 2023 ★★★★★★★★★★

Klady:
Všechno

Zápory:
Nic

Jan hodnotí za starší pár pobyt v srpnu 2023 ★★★★★★★☆☆☆

Klady:
hotel na slušné úrovni a na dobrém místě uprostřed lázní. Snídaní - dobrý standart, u večeří by mohl být pestřejší výběr z nabízených jídel. Oceňuji přístup vrchní zdravotní sestry, která vyšla vstříc při plánování procedur a taktéž i lékařky. Personál u procedur rovněž velice příjemný a ochotný.

Zápory:
zásadní připomínky nemám, musím konstatovat, že Vaše CK splnila má očekávání, osobní jednání v Ostravě bylo na dobré úrovni,rád bych někdy v budoucnu využil Vašich služeb. Poněkud reaguji opožděně, neboť jsem delší dobu byl mimo dosah internetu.

Další hodnocení našich klientů

Ubytování

Jednolůžkový pokoj standard je vybaven vlastním sociálním zařízením (sprchovým koutem nebo vanou, zrcadlem a WC), trezorem, TV, připojením k internetu přes Wi-Fi.. Pokoje jsou s výhledem do vnitřního dvora. Velikost pokoje 10–12 m² a velikost postelí 90×200 cm.
Dvoulůžkový pokoj standard je vybaven vlastním sociálním zařízením (sprchovým koutem, zrcadlem a WC), trezorem, TV, připojením k internetu přes Wi-Fi. Pokoje jsou s výhledem do vnitřního dvora. Velikost pokoje 15–20 m² a velikost postelí 2× 90×200 cm.
Jednolůžkový pokoj comfort je vybaven vlastním sociálním zařízením (sprchovým koutem, zrcadlem a WC), trezorem, TV, připojením k internetu přes Wi-Fi. Pokoje jsou s výhledem do klidné lázeňské ulice, některé pokoje disponují balkonem. Velikost pokoje 13–20 m² a velikost postelí 90×200 cm.
Dvoulůžkový pokoj comfort je vybaven vlastním sociálním zařízením (sprchovým koutem nebo vanou, zrcadlem a WC), trezorem, TV, připojením k internetu přes Wi-Fi. Pokoje jsou s výhledem do klidné lázeňské ulice, některé pokoje disponují balkonem. Velikost pokoje 20–30 m² a velikost postelí 2× 90×200 cm.
Jednolůžkový pokoj comfort plus je vybaven vlastním sociálním zařízením (sprchovým koutem, zrcadlem a WC), trezorem, TV, připojením k internetu přes Wi-Fi. Pokoje jsou s výhledem do klidné lázeňské ulice, některé pokoje disponují balkonem. Velikost pokoje 10–20 m² a velikost postelí 90×200 cm.
Dvoulůžkový pokoj comfort plus je vybaven vlastním sociálním zařízením (sprchovým koutem, zrcadlem a WC), trezorem, TV, připojením k internetu přes Wi-Fi. Pokoje jsou s výhledem do klidné lázeňské ulice, některé pokoje disponují balkonem. Velikost pokoje 15–30 m² a velikost postelí 2× 90×200 cm.

Stravování

V ceně pobytu polopenze (snídaně formou bufetů, večeře servírované – výběr ze 3 hlavních jídel + salátový raut). Možnost dokoupení obědů za akční cenu.

Slevy

Dítě do 6 let bez nároku na lůžko se stravou zdarma. Dětská postýlka na vyžádání zdarma.
SLEVA 15% PRO VČASNÉ REZERVACE 45 A VÍCE DNÍ PŘEDEM, platí pro pobyty Lehká léčebná kúra relax, Komplexní Františkolázeňská léčebná kúra, Intensive – Komplexní Františkolázeňská léčebná kúra, Intenzivní lymfový týden a Seniorský pobyt na 4 a 5 nocí.

Příplatky

Rekreační poplatek, platba na místě. Parkování u hotelu (dle dostupnosti v den příjezdu) 250 Kč / auto a den. Parkování na centrálním parkovišti 192 Kč / auto a den. Pobyt se psem (40 cm do 12 kg) na vyžádání 360 Kč / noc. Zákaz vstupu se psem do restaurace a na procedury.
Pokoje s balkonem jsou za příplatek 250 Kč / pokoj a noc, platba v hotelu na recepci. Vstup do bazénu v hotelu Savou 150 Kč / osoba.

Povinný Vánoční příplatek 1 920 Kč / osoba a pobyt, dítě 3–13 let 960 Kč / dítě a pobyt (Vánoční rozšířený bufet v rámci večeře, vánoční přípitek).
Povinný Silvestrovský příplatek 4 080 Kč / osoba a pobyt, dítě 3–13 let 2 040 Kč / dítě a pobyt (Silvestrovský rozšířený bufet v rámci večeře, silvestrovský přípitek).

Oblast

  • Západní Čechy foto Západní Čechy - Západní Čechy jsou známé především lázeňským trojúhelníkem: Kar...

Obec

  • Františkovy Lázně foto Františkovy Lázně - Jsou jedním z pilířů tzv. „Západočeského lázeňského trojúhe...

Nej atrakce v okolí

Další atrakce v okolí

Pořádající cestovní kancelář:
DCK Rekrea Ostrava s.r.o.
IČ: 25379178

Podobní ubytovatelé

Všechny hotely v Západních Čechách