CK Rekrea Slovensko Tuzemská dovolená Štúrovo Podhájska Velký Meder Bešeňová Senec Patince Termální koupaliště

V hotelu na vás čeká dokonalá péče se vším pod jednou střechou. Především se o vás bude starat tým profesionálních lékařů a rehabilitačních pracovníků. Komfortně vybavený lázeňský hotel je vhodný zejména pro klienty, kteří kladou důraz na klid a péči.

Všechny ceny a objednávka

Najdete zde komplexní balneocentrum, bazén, saunu, ale také kavárnu s barem pro chvíle příjemného posezení.
Česká a mezinárodní kuchyně vám bude servírována v nádherné hotelové restauraci, snídaně formou švédských stolů.
Ve druhém patře se můžete nechat rozmalovat na kosmetice, pedikúře nebo u kadeřníka.
V hotelu je léčebné oddělení a lékař, kavárna, lobby bar, venkovní terasa a společenská místnost, rehabilitační bazén a sauna, internetový koutek, office service, denní tisk, knihovna, fitness koutek, půjčovna jízdních kol a nordic walking holí, praní a žehlení prádla, nabídka kulturních a výletních programů a možnost zapůjčení DVD přehrávače. Speciální procedury jsou zajišťovány v protějších Luisiných lázních.
Léčí se zde onemocnění srdce a cév, onemocnění pohybového aparátu, následná péče po onkologických onemocněních a realizují se zde preventivní programy.

Hodnocení klientů: 8,8 z 10 ★★★★★★★★★☆

Eva hodnotí za starší pár pobyt v říjnu 2023 ★★★★★★★★★☆

Klady:
lokalita hotelu, vybavení hotelu, čistota, personál v jídelně a sestřičky u procedur

Zápory:
Saunu

Marie hodnotí za sebe pobyt v lednu 2024 ★★★★★★★★★☆

Klady:
Tchýni se líbilo vše, až tak, že se tam chce ještě letos vrátit

Zápory:

Další hodnocení našich klientů

Ubytování

Jednolůžkový pokoj standard je vybaven vlastním sociálním zařízením (sprchovým koutem nebo vanou, zrcadlem, fénem a WC), trezorem, TV, připojením k internetu přes Wi-Fi, županem a pantoflemi. Pokoje jsou s výhledem do vnitřního dvora. Velikost pokoje 10–16 m² a velikost postelí 100×200 cm.
Dvoulůžkový pokoj standard je vybaven vlastním sociálním zařízením (sprchovým koutem nebo vanou, zrcadlem, fénem a WC), trezorem, TV, připojením k internetu přes Wi-Fi, županem a pantoflemi. Pokoje jsou s výhledem do vnitřního dvora nebo podkrovní. Velikost pokoje 13–24 m² a velikost postelí 2× 100×200 cm.
Jednolůžkový pokoj comfort je vybaven vlastním sociálním zařízením (sprchovým koutem nebo vanou, zrcadlem, fénem a WC), trezorem, TV, připojením k internetu přes Wi-Fi, županem a pantoflemi. Pokoje jsou s výhledem na park nebo Jiráskovou ulici, některé pokoje disponují balkonem. Velikost pokoje 13–16 m² a velikost postelí 100×200 cm.
Dvoulůžkový pokoj comfort je vybaven vlastním sociálním zařízením (sprchovým koutem nebo vanou, zrcadlem, fénem a WC), trezorem, TV, připojením k internetu přes Wi-Fi, županem a pantoflemi. Pokoje jsou s výhledem na park nebo Jiráskovou ulici, některé pokoje disponují balkonem. Velikost pokoje 14–33 m² a velikost postelí 2× 100×200 cm.

Stravování

V ceně pobytu polopenze (snídaně formou bufetů, večeře servírované – výběr ze 3 hlavních jídel + salátový raut). Možnost dokoupení obědů za akční cenu.

Slevy

Dítě do 3 let bez nároku na lůžko se stravou zdarma. Dětská postýlka na vyžádání zdarma.
SLEVA 15% PRO VČASNÉ REZERVACE 45 A VÍCE DNÍ PŘEDEM, platí pro pobyty Lehká léčebná kúra relax, Komplexní Františkolázeňská léčebná kúra, Intensive – Komplexní Františkolázeňská léčebná kúra, Intenzivní lymfový týden a Seniorský pobyt na 4 a 5 nocí. Slevy nelze uplatnit na už zlevněné pobyty.

Příplatky

Rekreační poplatek 50 Kč / osoba a noc, platba na místě.
Parkování u hotelu (dle dostupnosti v den příjezdu 250 Kč / auto a noc, platba na místě. Parkování na centrálním parkovišti 192 Kč / auto a den, platba na místě.
Pobyt se psem (40 cm do 12 kg) na vyžádání 360 Kč / noc. Zákaz vstupu se psem do restaurace a na procedury.
Pokoje s balkonem jsou za příplatek 250 Kč / pokoj a noc, platba v hotelu na recepci.

Povinný Vánoční příplatek 1 920 Kč / osoba a pobyt, dítě 3–13 let 960 Kč / dítě a pobyt (Vánoční rozšířený bufet v rámci večeře, vánoční přípitek).
Povinný Silvestrovský příplatek 4 080 Kč / osoba a pobyt, dítě 3–13 let 2 040 Kč / dítě a pobyt (Silvestrovský rozšířený bufet v rámci večeře, silvestrovský přípitek).

Oblast

  • Západní Čechy foto Západní Čechy - Západní Čechy jsou známé především lázeňským trojúhelníkem: Kar...

Obec

  • Františkovy Lázně foto Františkovy Lázně - Jsou jedním z pilířů tzv. „Západočeského lázeňského trojúhe...

Nej atrakce v okolí

Další atrakce v okolí

Pořádající cestovní kancelář:
DCK Rekrea Ostrava s.r.o.
IČ: 25379178

Podobní ubytovatelé

Všechny hotely v Západních Čechách