CK Rekrea Slovensko Tuzemská dovolená Štúrovo Podhájska Velký Meder Bešeňová Senec Patince Termální koupaliště

Pobyty s podporou 4 000 Kč v Mariánských Lázních.

Chateau Monty SPA Resort nabízí svým hostům vysoký standard ubytovacích, stravovacích, medical wellness a dalších služeb. Připravili jsme pro Vás také medical wellness programy a zážitkové rituály, které Vám pomohou vrátit se do tělesné i duševní rovnováhy.

Všechny ceny a objednávka

Výhody nabídky

Neomezený vstup do hotelového bazénu, římských lázní a fitness.
Komplexní SPA a wellness služby pod jednou střechou. Individuální péče a nadstandardní přístup ke klientům.
Vysoce účinná tradiční i moderní léčebná a rehabilitační léčba.
Ideální místo pro milovníky přírody, turistiky a cykloturistiky.

Chateau Monty SPA Resort je mariánskolázeňskou dominantou, která se nachází v krásném lesoparku nad Mariánskými Lázněmi. Interiér hotelu je vybaven v zámeckém avšak moderním stylu s maximální péčí a důrazem na každý detail. Restaurace Diana servíruje zámecké à la carte menu s použitím kvalitních surovin od lokálních dodavatelů. Terasa La Panorama nabízí krásný výhled na Mariánské Lázně a vyzývá k uspořádání letního grilování.
V zámeckém parku si můžete vyzkoušet velmi oblíbenou střelbu z tradičního luku nebo si zde můžete zacvičit jógu či pilates. Podmanivá krása krajiny a klidného prostředí s výhodnou polohou blízko lesoparku s unikátní vyhlídkou na Mariánské Lázně nabízí nezapomenutelné zážitky.

Hodnocení klientů: 9,3 z 10 ★★★★★★★★★☆

Milada hodnotí za větší skupinu pobyt v září 2021 ★★★★★★★★★★

Klady:
skutečně všechno, byli jsme nadšeni, krásné ubytování i služby

Zápory:
snad jen větší možnost dohodnout časy procedur aby partneři měli více společného volného času pro vycházky do terénu.

Josef hodnotí za starší pár pobyt v červnu 2022 ★★★★★★★★★☆

Klady:
S pobytem v hotelu Chateau Monty jsme byli spokojeni.

Zápory:
Vždy se dá něco zlepšit nebo vylepšit, záleží však na lidech, jak k tomu se každý postaví. V podkrovních pokojích by byla vhodná nějaká mobilní jednotka klimatizace, či alespoň ventilátor. Při vysoké venkovní teplotě je pokoj téměř neobyvatelný. Také 20 léčebných procedur možná by bylo vhodné zredukovat na menší počet. Někdy méně je lepší než více. A až po konzultaci s lékařem určit takové procedury v rámci stanoveného cenového balíčku, které z ohledem na uvedené potíže v dotazníku pro lékaře byly pak vhodné. Každý má jiné zdravotní problémy a je pak zbytečné využíval léčebné procedury, které nepotřebuji. Pak je úplně zbytečné chodit k lékaři, protož on stejně vyplněný dotazník s uvedenými nemocemi a operacemi ani nečte, jen změří krevní tlak a doporučí pitný režim. Změna plánovaných 20-ti léčebných procedur podle zdravotního stavu je prakticky nemožná. V průměru vycházejí pak 4 procedury denně, které jsou naplánované na celý den - od rána až do pozdního odpoledne. Na samotnou prohlídku krásných míst v Mariánských Lázních pak zbývá moc krátky čas a pak návštěva jeho okolí jako Chebu, Lázní Kynžvart, Františkových Lázní, Karlových Varu, Kláštera v Teplé, přírodní rezervaci Kladská, hrad a zámek v Bečově a další, prakticky z časových důvodů není možná, jedině když oželím odpolední procedury, které nelze přesunout na jiný čas. Také mě velmi udivilo, když ubytování hosté bez jakékoliv kontroly mohli vynášet občerstvení ve skle přes krytý bazén ven, kde byla umístěna lehátka na opalování a odpočinek. V mé přítomnosti se 2x stalo, že někdo svou neopatrností sklenice rozbil. Tam, kde se z bazénu chodí boso, se sklenice nesmí vůbec používat, neukázněnost je však v lidských jedincích.

Další hodnocení našich klientů

Ubytování

Dvoulůžkové a jednolůžkové pokoje standard pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, TV, minibarem, trezorem, připojením na internet přes Wi-Fi, župany a pantoflemi. Pokoje mají oddělená lůžka a mají zkosené stropy.
Dvoulůžkové pokoje superior pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, TV, minibarem, trezorem, připojením na internet přes Wi-Fi, župany a pantoflemi. V pokojích jsou manželská lůžka. Některé pokoje mají mírně zkosené stropy.
Dvoulůžkové pokoje de luxe pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, TV, minibarem, trezorem, připojením na internet přes Wi-Fi, župany a pantoflemi. V pokojích jsou manželská lůžka a mají balkon, pokoje jsou bez zkosení stropu.
Do všech typů pokojů lze přidat přistýlku.

Stravování

V ceně pobytu polopenze (snídaně i večeře formou bohatého bufetu).

Slevy

Dítě do 6 let bez nároku na lůžko zdarma.

Příplatky

Rekreační poplatek 50 Kč / osoba a noc, platba na místě.
Parkování 400 Kč / noc, platba na místě.
Pobyt se psem 400 Kč / noc, platba na místě.

Oblast

  • Západní Čechy foto Západní Čechy - Západní Čechy jsou známé především lázeňským trojúhelníkem: Kar...

Obec

Nej atrakce v okolí

Další atrakce v okolí

Pořádající cestovní kancelář:
DCK Rekrea Ostrava s.r.o.
IČ: 25379178

Podobní ubytovatelé

Všechny hotely v Západních Čechách